Είναι ένα διαμάντι πραγματικά για πάντα;Ξεκινώντας το 1937, η εταιρεία De Beers ξεκίνησε το τι έχει γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες διαφημιστικές εκστρατείες στην ιστορία. Χρησιμοποιώντας το σύνθημα «Ένα διαμάντι είναι για πάντα», η De Beers ήταν σε θέση την πάροδο του χρόνου να πείσει ένα μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου ότι ένα διαμάντι ήταν η μόνη βιώσιμη επιλογή για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Είχαν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο αγορά για κοσμήματα με διαμάντια και να ελέγχουν τις τιμές για τα διαμάντια. Εκείνη τη στιγμή, ένα διαμάντι ήταν το σκληρότερο γνωστό υλικό και θα μπορούσε να βρεθεί μόνο σε έναν περιορισμένο αριθμό των ναρκών. Το 2007, η προηγμένη τεχνολογία έχουν αλλάξει την αγορά πολύτιμων λίθων. Προς το παρόν, ένα διαμάντι είναι η τρίτη σκληρότερο υλικό, καθώς υπάρχουν τώρα δύο τεχνητές υλικά που είναι πιο δύσκολο από ό, τι ένα διαμάντι. Επιπλέον, τα διαμάντια μπορεί τώρα να γίνει σε ένα εργαστήριο. Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι τι θα ένα διαμάντι αξίζει σε 25 χρόνια ή 50 χρόνια;

Προς το παρόν, δεν είναι σωστό να πούμε ότι η τιμή των εξορύσσεται διαμάντια δεν είναι συνεπής με ό, τι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης θα υπαγόρευε. Η De Beers εταιρεία παράγει περίπου το 50% των εξορύσσεται διαμάντια διαθέσιμα στον κόσμο και περιορίζουν την πρόσβαση σε διαμάντια ποιότητας πολύτιμων λίθων, έτσι ώστε η τιμολόγηση για τα διαμάντια παραμένει υψηλότερο από αυτό που θα έπρεπε κανονικά να είναι. Αυτή η τεχνητή τιμολόγηση για τα διαμάντια τείνει να φουσκώνουν τις τιμές για τεχνητές διαμάντια, καθώς και επειδή υπάρχουν πολύ λίγοι κατασκευαστές σήμερα κάνει τα διαμάντια ποιότητας πολύτιμων λίθων. Για τα επόμενα 5-10 χρόνια, η κατάσταση μάλλον δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Διαμαντένια Σκουλαρίκια Κοσμήματα Κάνοντας ProjectCurrently, τεχνητές check here διαμάντια παραμένουν σχετικά σπάνια, αλλά προσομοιωτών διαμάντι, πολύτιμους λίθους που εμφανίζονται σαν ένα διαμάντι, γίνονται αρκετά κοινό και ανέξοδη. Κυβικά ζιρκονία (CZ) είναι ένα πολύ σπάνιο φυσικό υλικό που μπορεί να είναι άτομο που γίνεται σε ένα εργαστήριο ανέξοδα. CZs φαίνονται τόσο πολύ σαν ένα διαμάντι που σε γενικές γραμμές, μόνο ένα άρτια εκπαιδευμένο κοσμηματοπώλη μπορεί να πει τη διαφορά. Το εύκολο τεστ για τον εντοπισμό ενός CZ σε σχέση με ένα διαμάντι - να εξετάσει την πέτρα με ένα μικροσκόπιο και αν υπάρχουν εγκλείσματα (ατέλειες στην πέτρα), τότε είναι πιθανόν ένα διαμάντι. Εάν το εσωτερικό της πέτρας είναι χωρίς ατέλειες, τότε είναι πιθανώς ένα CZ.

Τι θα συμβεί πέραν των 10 ετών, όταν είναι άμεσα διαθέσιμα τεχνητές διαμάντια; Μία από τις ενδιαφέρουσες ιδιότητες ενός διαμαντιού είναι ότι διεξάγει τη θερμότητα καλύτερα από χαλκό. Θα έρθει να περάσει ότι σε 50 χρόνια από τώρα είστε μαγείρεμα δείπνο σας σε ένα τηγάνι με διαμάντια τηγάνισμα; Αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει, αλλά τα τηγάνια με επίστρωση διαμαντιών σκόνη.

Θα είναι η αξία των διαμαντιών που εξορύσσονται μειώσει τις τεχνητές διαμάντια γίνονται πιο διαθέσιμες; Στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν τελείωναν το μνημείο της Ουάσιγκτον, τοποθέτησαν ένα μεταλλικό κάλυμμα πάνω από το μνημείο της Ουάσιγκτον από τα σπανιότερα μετάλλου κατά τη στιγμή - αλουμινίου. Από τότε το αλουμίνιο έχει γίνει εύκολο να βελτιώσετε και τώρα είναι ανέξοδη. Θα συμβεί το ίδιο με ένα διαμάντι; Για να σκεφτεί ότι αυτό που happeded σε αλουμίνιο δεν θα συμβεί σε ένα διαμάντι δεν είναι ακριβώς ήχο σκέψης.

Ruby δαχτυλίδι πολύτιμος λίθος Κοσμήματα Κάνοντας Έργο οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, πώς θα ένα έξυπνο άτομο απαντήσει; Θα ήταν έξυπνο να επενδύσει σε ένα comodity που θα χάνουν την αξία τους μέσα στα επόμενα 25 έως 50 χρόνια; Δεν θα ήταν πιο έξυπνο να εξετάσει χαμηλότερες τιμές εναλλακτικές λύσεις για ένα διαμάντι (κυβικά ζιρκονία κοσμήματα) που μοιάζει τόσο πολύ σαν ένα διαμάντι που οι περισσότεροι κοσμηματοπωλείο δεν μπορεί να πει τη διαφορά; Πόσο περίπου τεχνητές ζαφείρια ή ρουμπίνια; Πιστεύουμε ότι είναι ασφαλές μόνο για ΣΥΝΑΦΘΗΚΕ ότι την πάροδο του χρόνου η αξία των εξορύσσεται διαμάντια, ρουμπίνια, saphhires, ακουαμαρίνων, σμαράγδια και αμέθυστο θα μειωθεί σημαντικά η άριστη ποιότητα τεχνητές πολύτιμους λίθους γίνεται όλο και πιο διαθέσιμες. Έχει νόημα να δαπανήσουν περισσότερα για ένα κατώτερο προϊόν μόνο και μόνο επειδή βγήκε από το έδαφος; Μακροπρόθεσμα, αυτό ακριβώς δεν έχει νόημα.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Είναι ένα διαμάντι πραγματικά για πάντα;”

Leave a Reply

Gravatar